SLANI ROLAT SA PEČURKAMA Slasni specijalitet koji osvaja na prvi zalogaj, ovakav do sada niste jeli
Pravi se lako, a pojede brzo.
Potrebno je:
- 300 g pečuraka
- 1 glavica crnog luka
- 200 g kisele pavlake
- 3 jaja
- 150 g brašna
- so, biber i začin po želji
Priprema:
Na ulju propržite seckani luk i pečurke, pa ih ostavite da se ohlade. Umutite jaja, dodajte pavlaku, brašno, so, biber i sve dobro sjedinite. Na kraju dodajte ohlađene pečurke i sve sjedinite. Izlijte smesu u podmazan pleh i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C oko 30 minuta.
Možda vas zanima:
ROLAT SA AJVAROM POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Najlepše slavsko predjelo
Sočan i kremast, polizaćete i prste.
BRZI ROLAT SA ŠUNKOM I SIROM SE SMAŽE U TRENU Gotov za pola sata, a po ukusu mu nema ravnog
Sočan i zasitan, savršen za doručak ili večeru.
ROLAT SA PEČURKAMA SE POJEDE U SLAST Priprema je brza i laka, a ukus božanstven
Sočan i lagan, a zasitan.
ZELENI ROLAT Savršen za svečanu trpezu, a pravi se brzo i lako, svaki zalogaj je raj za nepca
Kremasto predjelo nestaće sa stola odmah.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)