TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

Potrebno je:
- 4 teleće šnicle
- 2 šolje svežeg spanaća
- 1 šolja svežeg sira
- 2 čena belog luka, usitnjena
- maslinovo ulje
- so i biber po ukusu
Priprema:
U tiganju zagrejte maslinovo ulje i pržite beli luk dok ne zamiriše. Dodajte spanać i pržite dok ne uvene. Skonite s vatre, dodajte sveži sir, so i biber, dobro promešajte. Zarežite teleća šnicle po sredini i napunite ih mešavinom spanaća i sira. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C oko 25-30 minuta ili dok meso ne bude pečeno do željene unutrašnje temperature. Poslužite uz prilog po izboru.
Možda vas zanima:

SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Ručak koji će cela porodica obožavati.

JAGNJETINA NA ZLATIBORSKI NAČIN Sa kajmakom, a meso se lepi za prste, nema joj ravne
Slasna i sočna, nema ko vam neće tražiti recept.

JAGNJEĆE PEČENJE SA KROMPIROM Rapsodija ukusa u jelu koje se ne zaboravlja
Raspametiće sve gurmane i one izbirljive.

BATACI U PARADAJZ SOSU Ručak gotov očas posla koji će porodica obožavati, u savršenom spoju ukusa
Sočni i slasni, a meso se lepi za prste.

MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
Komentari (0)