TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

ROLOVANO BELO MESO PUNJENO SIROM I POVRĆEM Uskršnji ručak koji će gosti obožavati
Sočno i slasno, nestaće sa stola čim se postavi.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.
- 4 teleće šnicle
- 2 šolje svežeg spanaća
- 1 šolja svežeg sira
- 2 čena belog luka, usitnjena
- maslinovo ulje
- so i biber po ukusu
Priprema:
U tiganju zagrejte maslinovo ulje i pržite beli luk dok ne zamiriše. Dodajte spanać i pržite dok ne uvene. Skonite s vatre, dodajte sveži sir, so i biber, dobro promešajte. Zarežite teleća šnicle po sredini i napunite ih mešavinom spanaća i sira. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C oko 25-30 minuta ili dok meso ne bude pečeno do željene unutrašnje temperature. Poslužite uz prilog po izboru.

POSNA TORTA OD ŠARGAREPE Mirisna poslastica koja osvežava u trenu
Kremasta i ukusna, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA KOKOS TORTA Lagana poslastica koja miriše na more, a osvaja ukusom
Kremasta i neodoljiva, pravićete i kada nije post.

KREMASTA MIMOZA SALATA Svečano predjelo koje se super slaže sa raznim jelima, a posna
Sočna i svečana, savršena za sve bitne događaje.

SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.
Komentari (0)