OFARBAJTE JAJA U ZLATNU BOJU ZA USKRS Izgledaće luksuzno i svečano, a tehnika je vrlo jednostavna
Jednostavan način da dobijete prelepa zlatna jaja za najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs.
Kako da ofarbate jaja u zlatnu boju?
U šerpu stavite ljuske crvenog luka, pa sipajte vodu i kuvajte oko pola sata na srednjoj vatri. Posebno skuvajte jaja, pa ih ostavite da se ohlade. Hladna jaja stavite u vodu sa ljuskama luka, pa dodajte malo sirćeta. Ostavite ih tako 20 minuta. Onda ih izvadite i stavite na papirni ubrus da se osuše. Zatim, uzmite rukavice pa sipajte malo jestive tečne boje i protrljajte dlanove. Onda sipajte na dlanove boju u prahu i obložite jaje sa svih strana.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)