ZAPEČENA PILETINA SA TRAPISTOM Sir se topi u ustima, a meso lepi za prste, obožavaće cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

Potrebno je:
- 500 g pilećeg belog mesa
- 500 g krompira
- 100 g margarina
- 100 g prezli
- 150 g trapista
- suvi biljni začin
- biber
- ulje
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Oljuštite krompir, pa isecite kolutove, začinite i stavite u vatrostalnu posudu. Isecite pileće meso na šnicle i začinite. U otopljen margarin umačite svaku šniclu, pa u prezle, pa ređajte preko krompira.Pospite rendanim trapistom. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

ZAPEČENA PILETINA SA JOGURTOM I KAČKAVALJEM Slasno jelo u pravoj eksploziji ukusa, bićete oduševljeni
Slasno jelo raspametiće sve koji ga budu probali.


BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.

FUNGI PASTA Kremasta i slasna, jedini recept koji će vam trebati za italijanski specijalitet
Polizaćete prste koliko je ukusno.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)