KREMASTI POTAŽ OD BROKOLIJA Jednostavan i ukusan, a pun vitamina, krepi organizam u trenu
Služite uz krutone.
Potrebno je:
- 7-8 cvetića brokolija
- pola glavice crnog luka
- 1 srednji krompir
- 1 šargarepa
- voda
- so
- biber
- lovorov list
- ulje
- neutralna pavlaka
Priprema:
Crni luk, krompir, šargarepu i cvetiće brokolija stavite u šerpu sa vodom. Posolite i ostavite da provri. Izvadite brokoli, pa ga ostavite da se ohladi. Onda izvadite prvo crni luk, pa na kraju šargarepu i krompir. Ne bacajte vodu iz šerpe. Prebacite u blender i dobro izblendajte, pa opet vratite na ringlu da provri.Dodajte pavlaku za kuvanje u potaž. Prijatno!
Možda vas zanima:
POTAŽ OD BROKOLIJA Sočan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Potaž kao osmišljen za hladne dane, sipaćete tanjir više.
POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.
POTAŽ OD ŠARGAREPE I BUNDEVE Kremasto i sočno predjelo koje ćete praviti iznova
Ukusa bez mane, a krepi organizam u trenu.
POTAŽ OD PATLIDŽANA Drugačiji i preukusan, a pun vitamina, daće vam energije za ceo dan
Ukusa koji priča priče, sipaćete tanjir više.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)