DUBAI PALAČINKE Brze, slatke, kremaste, neodoljive i popularne
U savršenom spoju sa pistaćima i kadaifom, svi će vam tražiti recept.
Potrebno je:
Za palačinke:
- 2 jaja
- 1 pakovanje vanilin šećera
- 400 ml mleka
- 400 ml mineralne vode
- 15 kašika glatkog brašna
- korica jednog limuna
Za nadev:
- 100 g kadaif rezanaca
- 2 kašike maslaca
- 160 g namaza od pistaća
- 200 g čokolade po ukusu
Priprema:
Ispecite palačinke od navedenih sastojaka. Čokoladu otopite, pa joj dodajte namaz od pistaća. U tiganju na maslacu propržite kadaif rezanca. Onda ih pomešajte sa smesom od pistaća i čokolade. Premažite palačinke pripremljenim nadevom. Prijatno!
Možda vas zanima:
DUBAI PALAČINKE Posle čokolade i čizkejka nova poslastica oborila društvene mreže
U savršenom spoju sa kadaifom i pistaćima.
PALAČINKE SA CIMETOM Jednostavne, brze i sočne, zamirisaće cela kuća
Naprave se brzo, a pojedu odmah.
PALAČINKE SA NARANDŽAMA I MEDOM Poslastica koja se ne odbija, u spoju ukusa koji se pamti
Sočne i mirisne, najbolje odmah stavite duplu meru.
PALAČINKE SA CIMETOM Mekane i vazdušaste, a zamirisaće cela kuća
Desert koji se ne odbija.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)