POHOVANI KAČKAVALJ Super ide uz razna jela, a ovaj trik mu daje savršenu sočnost
Pre pripreme stavite kačkavalj sat vremena u zamrzivač.

Potrebno je:
- 500 g kačkavalja
- 3 jajeta
- 200 g brašna
- 100 g prezli
- ulje
Priprema:
Na deblje listove, širine kažiprsta, isecite kačkavalj. Zatim ga stavite u zamrzivač. Komade kačkavalja potapajte u hladnu vodu pa ih valjajte u brašno, pa jaja, pa prezle. Pržite u dubokom ulju sve dok ne dobije zlatnu boju. Služite pohovani kačkavalj uz pomfrit ili prilog po želji.
Možda vas zanima:

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršenog ukusa, ješćete je i mrsnim danima, a gotova za tili čas
Pogodna za dane strogog posta, a slasna.

PUNJENA JAJA Kremasto predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu
Prave se lako, a nestanu sa stola brzo.

BRZE ROLNICE SA MESOM Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Predjelo koje budi sva čula, a gotova dok trepnete
Sočna i kremasta, bićete oduševljeni.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)