SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji budi sva čula, za ručak koji se pamti
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Potrebno je:
- 800 g svinjskog vrata (u šniclama)
- 200 ml tamnog piva
- 2 kašike senfa
- 1 kašika meda
- 2 čena belog luka (sitno iseckana)
- so, biber po ukusu
- 1 kašičica mlevene paprike
- 2 kašike ulja
Priprema:
Šnicle svinjskog vrata stavite u činiju i prelijte marinadom od piva, senfa, meda, belog luka, ulja, soli, bibera i paprike. Dobro promešajte, pokrijte i ostavite u frižideru najmanje 3 sata, a idealno preko noći. Pecite meso na dobro zagrejanom roštilju, po 5–6 minuta sa svake strane, dok ne porumeni i omekša.
Možda vas zanima:
SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Ručak koji će cela porodica obožavati.
CEPKANI SVINJSKI VRAT Specijalitet od mesa za gurmane i one izbirljive, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte u slasnom ručku.
SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet osvaja od prvog zalogaja
Slasno jelo držaće vas dugo sitim.
SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet pravi je raj za nepca
Dodajte prilog po želji i uživajte.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)