PICA SA PILETINOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Sočna i slasna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Lako se pravi, a savršenog je ukusa.
Potrebno je:
- podloga za picu
- 2 pileća filea iseckana na kockice
- 1 veliki crveni luk
- 120ml paradajz sosa
- 200g sira po želji
- 3 kašičice origana
- 7 listova bosiljka
- 2 kašičice začina za piletinu
Priprema:
Rernu zagrejte na 250 stepeni. Piletinu začinite i prodinstajte na maslinovom ulju, pa ostavite da odstoji 5 minuta. Paradajz sosom premažite testo za picu, pa pospite origanom. Zatim, poređajte kriške crvenog luka, piletinu i sir. Pecite picu 5 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni, pa smanjite na 220 i pecite još 20 ak minuta. Na kraju, začinite picu bosiljkom.
Možda vas zanima:
PICA SA PILETINOM Italijanski specijalitet raj za nepca, po receptu bez mane
Savršena za lepo druženje sa prijateljima.
BRZE MINI PICE Vole ih i deca i odrasli, a gotove za 15 minuta
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Užitak za čula, držaće vas dugo sitim, a savršena za sve prilike
Savršena za lepo veče sa prijateljima.
PICA ČETIRI GODIŠNJA DOBA Gurmansko jelo savršeno za lepo druženje sa prijateljima
Sa hrskavom podlogom i slasnim nadevom, prste da poližete.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)