SAVRŠENA PARADAJZ ČORBA Ukusna i okrepljujuća, a pogodna za dane posta
Okrepljujuća i sočna, a puna vitamina.
Potrebno je:
- 1 crni luk
- 500 ml vode
- 1 l kuvanog paradajza
- 1/2 kašičice šećera
- 1 kašičica mlevene paprike
- 1 kašika seckanog peršuna
- so
- biber
Priprema:
Propržite crni luk na malo masti. Dodajte mlevenu papriku i ulijte sok od paradajza i vodu. Posolite i pobiberite te kuvajte 20 minuta. Ubacite po želji rezance. Na kraju dodajte sitno seckani peršun.
Možda vas zanima:
PARADAJZ ČORBA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara po kome uvek ispadne savršena
Preukusna, a krepi organizam u trenu.
PARADAJZ ČORBA PO KAFANSKOM RECEPTU Savršenog ukusa, a daće vam energije za ceo dan
Krepi organizam u trenu.
PARADAJZ ČORBA Krepi organizam u trenu, a puna vitamina i ukusna
Po starom, proverenom receptu.
PARADAJZ ČORBA PO STAROM BABA DESINOM RECEPTU Biće sočna i ukusna, a krepi organizam u trenu
Ukusna i drugačija, pravićete stalno.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)