KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za one izbirljive, a meso se lepi za prste
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 500 g krmenadli
- 1 crni luk
- 1 kašičica mlevene paprike
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica narendane limunove kore
- 100 ml ulja
- so
- biber
Priprema:
U ulje stavite sitno iseckan crni i beli luk, mlevenu papriku, so i biber po ukusu i koru limuna. Izmešajte i sipajte preko šnicli, dobro ih uvaljajte sa svih strana. Ostavite da stoje u frižideru 2 sata. Ispržite na gril tiganju pazeći da se ne prepeku kako ne bi bile suve. Poslužite uz krompir ili povrće.
Možda vas zanima:
MILANSKE KRMENADLE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane i sočne kao duša
I mirisom i ukusom mame na zalogaj više.
KRMENADLE SA KRUŠKAMA Klasik na skroz nov način, polizaćete i prste koliko je ukusno
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju.
SLASNE KRMENADLE SA BELIM LUKOM Mekane i sočne, a meso se lepi za prste
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.
GURMANSKE KRMENADLE U aromatičnom sosu od crnog luka, prste da poližete
Oboriće s nogu i one izbirljive.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)