KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za one izbirljive, a meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Samo dodajte salatu ili prilog po želji.

krmenadle sa beli lukom
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 g krmenadli
  • 1 crni luk
  • 1 kašičica mlevene paprike
  • 2 čena belog luka
  • 1 kašičica narendane limunove kore
  • 100 ml ulja
  • so
  • biber

Priprema:

U ulje stavite sitno iseckan crni i beli luk, mlevenu papriku, so i biber po ukusu i koru limuna. Izmešajte i sipajte preko šnicli, dobro ih uvaljajte sa svih strana. Ostavite da stoje u frižideru 2 sata. Ispržite na gril tiganju pazeći da se ne prepeku kako ne bi bile suve. Poslužite uz krompir ili povrće.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading