RAŽNJIĆI SA POVRĆEM Najbolje sa roštilja, za ručak koji se pamti
Dodajte uz salatu po želji.

Potrebno je:
- 400 g pilećeg belog mesa ili svinjskog filea
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
- 1 tikvica
- 1 crveni luk
- maslinovo ulje
- so, biber, suvi začin po želji
- drveni ili metalni štapići za ražnjiće
Priprema:
Meso i povrće isecite na jednake kocke. Sve prelijte maslinovim uljem, posolite, pobiberite i dodajte suvi začin po ukusu. Naizmenično ređajte na štapiće meso i povrće. Pecite na roštilju oko 10 minuta, okrećući ih često, dok sve ne omekša i dobije zlatnu boju.
Možda vas zanima:

PITA SA BOROVNICAMA I KISELIM MLEKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, ovakvu do sada niste jeli
Sočna poslastica raspametiće i one izbirljive.

ŠOMLOI GALUŠKA Mađarska poslastica koja oduševljava od 1956, a iza nastanka krije prelepu ljubavnu priču
1956. godine, Karolj Golerič, glavni konobar legendarnog restorana „Gundel“ u Budimpešti, 1956. godine osmislio je čuveni desert. Sastojke iz kuhinje - piškote, čokoladni i vanila krem, rum, suvo grožđe i šlag, iskoristio je da napravi slatkiš kojim će obradovati svoju verenicu.

SOČNA PITA SA VIŠNJAMA Mirisna i mekana, otopićete se od miline
Po receptu iz starog rokovnika, pravićete stalno.

KESTEN PIRE RAJ ZA NEPCA Još bolji od onog iz poslastičarnice, a gotov očas posla
Kremasta i ukusna poslastica.
BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle

POHOVANI OSLIĆ Savršena ideja za ukusan posni ručak, svi će tražiti dodatak!
Zdrav ručak za celu porodicu.

RECEPT ZA DINSTANI GRAŠAK SE NAJVIŠE TRAŽI Topi se u ustima i nema toga ko može da mu odoli
Brzo se sprema, a preukusno je. Što je najbolje i deca ga obožavaju
Komentari (0)