NEODOLJIVI BRAUNI BUDI SVA ČULA Uspeva i potpunim početnicima, a nema ko ga ne voli
Sočan i mekan kao duša, najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- 200 g čokolade za kuvanje
- 200 g putera
- 2 kašike pripremljene jake filter kafe
- 100 g šećera
- 4 jaja
- 35 g brašna
- 1/4 kašičice soli
Priprema:
Na pari otopite čokoladu, puter i kafu. Kada se otopi, umešajte 50 g šećera. Umutite mikserom žumanca i preostali šećer. Umešajte otopljenu čokoladu, pa preko prosejte brašno i so. Dobro izmešajte. Mikserom umutite čvrsta belanca, pa ih pažljivo umešajte u smesu od čokolade. Pleh dimenzija 20x20cm obložite papirom za pečenje i sipajte masu. Pecite kolač u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 40 minuta.
Možda vas zanima:
ČOKOLADNA BOMBA Kolač gotov za pola sata koji pomera granice dobrog ukusa
Jak i kaloričan, uzećete parče više.
BRZI ČOKOLADNI KOLAČ Pravi se maltene sam, a razgrabi se odmah
Kremast i sladak, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
BRAUNI Donosimo vam originalni američki recept za slatkiš koji uspeva svima
Pola pleha nestane dok trepnete.
MIRISNI I MEKANI ČOKOLADNI KOLAČ Sve se samo pomeša i peče, a polizaćete i tanjir koliko je ukusan
Jednostavan desert skupog ukusa raspametiće i one izbirljive.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)