PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE"Po receptu za početnike, a svi je vole
Sočna i mekana kao duša, samo dodajte šolju jogurta.

Potrebno je:
- 2 čaše kukuruznog brašna
- 1 čaša belog brašna
- 1/2 čaše ulja
- 1 čaša kisele vode
- 1 čaša kiselog mleka ili jogurta
- 3 jajeta
- 500 g punomasnog sira
- 1 prašak za pecivo
- malo soli
Priprema
Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašna, ulje, kiselu vodu, jogurt, jaja, sir, prašak za pecivo i so. U pleh obložen papirom za pečenje izručite smesu i rasporedite. Pecite proju sa sirom proko pola sata, ili dok ne porumeni, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Secite i služite.
Možda vas zanima:

PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Žuta kao sunce i mekana kao duša, prste da poližete
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

PROJA SA SIROM Po receptu za početnike, a savršeno ide uz šolju jogurta
Mekana i sočna, nestaće sa stola odmah.

PROJA SA ČVARCIMA Super za doručak ili večeru, a napravi se začas
Savršena i sočna, najbolje služite uz šolju jogurta.

BRZE PROJICE SA SIROM Jednostavne, a preukusne i mekane, ovakve do sada niste jeli
Mekane i sočne, a gotove očas posla.

KROASAN SA PISTAĆ KREMOM Vazdušasto pecivo i kremasti fil pomeraju granice dobrog ukusa
Najbolje služite uz kafu.

PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Meso se lepi za prste, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Kremasta i slasna, prste da poližete.

REFORMA ROLAT ZA PRAVE SLADOKUSCE Raspametiće vas od prvog zalogaja, po receptu bez mane
Neodoljivi desert oduševiće i one koji ne vole slatko.

ZUKINI PASTA Savršen spoj povrća i testenine u ručku kome nije moguće odoleti
Kremasta i slasna, prste da poližete.

MANASTIRSKA BORANIJA Posna, zdrava i ukusna, ovako je prave monasi na Hilandaru
Bićete oduševljeni ukusom.
Komentari (0)