PUNJENA JAJA Gurmansko predjelo prvo nestaje sa stola, a može i dete da ga napravi
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.

Potrebno je:
- 4 jaja
- 100 g šunke ili kobasice
- 2-3 kisela krastavca
- 3 kašike majoneza
- 2 kašike senfa
- so
- biber
Priprema:
Skuvajte jaja, pa ih presecite napola i izvadite žumanca. Pomešajte šunku, kisele krastavce i žumanca, pa začinite sve sa senfom i majonezom. Celu smesu dobro promešajte da se sastojci dobro sjedine. Punite jaja pripremljenom smesom, pa dekorišite po želji.
Možda vas zanima:

PUNJENA JAJA Sočno predjelo koje se brzo pravi, a savršeno za slavsku trpezu
Gurmansko predjelo oduševiće sve goste.

ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Prave se brzo i lako, jeftine su i nema ko ih ne voli
Ukućani će stajati u redu za još.

POSNE PRŽENICE Super idu uz ajvar i posnu paštetu, brzi doručak koji će ukućani obožavati
Mekane i sočne, a brzo gotove.

PITA SA MESOM BUDI SVA ČULA Topla, mirisna, hrskava, preukusna, nema joj ravne!
Slasna i hrskava, savršena za doručak.

ČOKO FANTAZIJA SA KOKOSOM Super brz i jeftin desert kome po ukusu nema ravnog
Mekan i sočan, za sve prilike.

KIFLICE SA MLEVENIM MESOM Mekane kao pamuk i sočne, i dupla mera će biti malo!
Najbolje služite uz jogurt.

KOLAČ SA BRESKVAMA I JOGURTOM Sočan i mekan kao duša, po starom baka Majinom receptu
Zamirisaće cela kuća.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Polizaćete i tanjir koliko su ukusne, a sa njima nema greške, svi ih vole!
Služite uz njoke ili pire krompir.

NJOKE SA RIKOTOM U SOSU Zasitne i preukusne, postaće vaše novo omiljeno jelo
Kremasto jelo držaće vas dugo sitim.
Komentari (0)