MEDENO SRCE NA VODI Kolač koji ćete jesti i mrsnim danima, po ukusu mu nema ravnog!

Ivana Pavlović

19:00

Sezonski recepti 0

Uspeva i početnicima, a savršenog ukusa.

medeno srce na vodi
Shutterstock

Potrebno je:

  • 2 šolje vode
  • 2 šolje brašna
  • 2 šolje šećera
  • 1 kesica cimeta
  • 1 kašika sode bikarbone
  • 2 kašike kakaoa
  • 4-5 kašika džema od šljiva
  • posna čokolada

Priprema

Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite vodu, brašno, šećer, cimet, sodu-bikarbonu,  kakao i  džem od šljiva. Pleh obložite pek-papirom. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Kalupima u obliku srca secite gotov kolač pa svaki prelijte otopljenom posnom čokoladom.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading