UŠTIPCI OD MLEVENOG MESA Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za prave gurmane

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

uštipci od mlevenog mesa
Printscreen

Potrebno je:

  • 250 g mlevenog belog mesa
  • 1 crni luk
  • 1 šargarepa
  • 1 jaje
  • 1 kašika seckanog peršuna
  • 1 šaka ovsenih pahuljica
  • 2 kašike paradajz pirea
  • 4 kašike brašna
  • so, biber
  • na vrh kašike sode bikarbone

Priprema:

Grašak skuvajte i ocedite. U činiju sipajte umućeno jaje, dodajte meso i dobro izmešajte. Dodajte skuvan grašak, narendanu šargarepu, iseckan luk i peršun. Zatim dodajte sve ostale sastojke i sve dobro izmešajte. Kašikom vadite uštipke i pržite na vrelom ulju dok ne porumene s obe strane.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading