SUPA OD PARADAJZA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara sa kojim nema greške
Bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 6 velikih paradajza, oljuštenih i iseckanih
- 1 glavica crnog luka, iseckana
- 2 čena belog luka, iseckana
- 4 šolje pilećeg bujona
- 1 šolja pavlake za kuvanje
- so i biber po ukusu
- maslinovo ulje
Priprema:
U velikom loncu zagrejte maslinovo ulje i propržite crni i beli luk dok ne postanu mekani. Dodajte paradajz i kuvajte 10 minuta. Sipajte pileći bujon i pustite da provri. Smanjite vatru i kuvajte još 20 minuta. Izblendajte supu štapnim mikserom dok ne postane glatka. Dodajte pavlaku, so i biber, promešajte i kuvajte još 5 minuta.
Možda vas zanima:
VOJVOĐANSKI RINFLAJŠ KLASIK ZA SVA VREMENA Supa, ručak i glavno jelo u jednom obroku
Služite sa renom ili senfom.
DOMAĆA PILEĆA SUPA Odlično rešava prehladu, a istog ukusa kao ona bakina!
Sipaćete tanjir više.
STRAĆATELA NIJE SAMO SLADOLED Ova supa će vas okrepiti očas posla, domaći obrok za desetku
Straćatela ima veoma blag ukus, što prija nakon perioda u kome...
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)