PILETINA SA MLINCIMA RAJ ZA NEPCA Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan
Ručak u kome će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- oko 600 g mlinaca
- 500 gr pilećeg belog mesa (filea)
- malo ulja i maslaca
- 3 dl kisele pavlake
- malo soli, bibera i vegete
- 150 g gaude
- malo supe
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Piletinu isecite i propržite pa izvadite meso. Pavlaku dodajte u ulje i napravite sos pa ga začinite sa malo soli, bibera i suvog začina, i malo vode.Polomite mlince pa stavite u posudu i prelijte toplom vodom. Za par minuta ih ocedite. U pleh stavite pola mlinaca, pa piletinu pa pola preliva od pavlake.Onda stavite ostatak mlinaca pa prelijte pavlakom i narenadjte malo sira. Pecite pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, sve dok ne porumeni.
Možda vas zanima:
PLEĆKA S BELIM VINOM Gastronomski užitak za sva čula, po receptu bez mane
Samo dodajte prilog po želji.
ROLOVANA TELETINA RAJ ZA NEPCA Ne mogu da joj odole ni najveći gurmani
Mirisom i ukusom budi sva čula.
ČAČANSKI LONAC Prepun različitih vrsta mesa, ručak kome neće odoleti ni najveći gurmani
Slasno i aromatično jelo, a bićete siti satima.
SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Ručak koji će cela porodica obožavati.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)