BAKIN SOK OD VIŠANJA MIRIŠE NA DETINJSTVO Nema konzervansa ni dodataka, a gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Potrebno je:
- 1 kg višanja
- 1 l vode
- 800 g šećera
- 1 kesica limuntusa
Priprema:
Operite višnje pa ih očistite od koštica.Onda ih stavite u veću šerpu i prelijte vodom. Kuvajte oko 15 minuta, dok ne puste sok. Zatim ih procedite kroz gustu cediljku. Vratite sok u šerpu pa dodajte šećer i limuntus i kuvajte još 10-15 minuta uz povremeno mešanje. Sipajte sok u prethodno sterilisane flaše. Zatvorite, umotajte u ćebe i ostavite da se ohladi preko noći.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)