3 TRIKA ZA SAVRŠENU CEZAR SALATU Saveti profesionalnog kuvara koji se koriste u restoranima
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u savršenom ukusu letnje salate.
1. Potopite listove salate
Pre serviranja u ledenoj vodi potopite listove salate. Zbog toga će biti svežiji i hrskaviji.
2. Dobro osušite listove
Listove salate dobro osušite da se dresing bolje uhvati za njih.
3. Napravite sami krutone
Od kockica tost hleba napravite sami krutone. Ispržite ih na malo maslinovog ulja, uz dodatak začina.
Možda vas zanima:
CEZAR SALATA ZA SAVRŠENU LINIJU Može da zameni obrok, a bićete siti satima
Savršena i zasitna.
CEZAR SALATA KAO IZ RESTORANA Bićete siti satima, a svaki zalogaj je raj za nepca
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
CEZAR SALATA ZA LINIJU IZ SNOVA Bićete dugo siti, a savršena za vrele letnje dane
Sočna i zasitna, pravićete stalno.
STVORENA ZA LETNJE VRUĆINE Cezar salata je pun pogodak za porodični ručak, a ovaj sastojak joj daje poseban šmek
Što se tiče preliva, izbegnite kupovne flaširane verzije i napravite sopstveni domaći preliv...
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)