CEZAR SALATA KAO IZ RESTORANA Bićete siti satima, a svaki zalogaj je raj za nepca
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Potrebno je:
- 250 g pilećeg belog mesa
- 100 g slanine
- 5 krišaka dvopeka naseckanog na kockice
- 1 glavica zelene salate
- 1 čaša pavlake
- majoneza po ukusu
- maslinovo ulje za prženje
- 1 paradajz
- čen belog čuka
- limunov sok od najmanje pola limuna srednje veličine
- so, biber, parmezan po ukusu
Priprema:
Piletinu iseckajte na kockice, pa propržite na maslinovom ulju. Onda propržite slaninu, sitno sečen beli luk i dvopek sečen na kockice. Zasebno pomešajte zelenu salatu s piletinom, dvopekom, slaninom i belim lukom. Dodajte paradajz sečen na kockice. Pomešajte pavlaku, majonez i limunov sok. Pripremljenim prelivom prelijte salatu, pa na kraju pospite rendanim parmezanom.
Možda vas zanima:
CEZAR SALATA ZA SAVRŠENU LINIJU Može da zameni obrok, a bićete siti satima
Savršena i zasitna.
NAJKREMASTIJA PILEĆA SALATA Savršena za fit liniju, a može da zameni obrok
Slasna i zasitna, bićete oduševljeni.
PILEĆA SALATA SA BRESKVAMA Lagana i osvežavajuća, a držaće vas dugo sitim
Breskve joj daju poseban šmek.
PILEĆA SALATA Savršena za fit liniju pred leto, jedite slobodno koliko hoćete
Zasitiće vas, a savršenog ukusa.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)