SOČNA FUNGI PASTA MILUJE NEPCA Ukućani će stajati u redu za još
Slasna i zasitna.
Potrebno je:
- 500 g makarona
- 200 g šampinjona
- 200 g bukovača
- 2 čena belog luka
- 200 ml pavlake za kuvanje
- peršun
- biber
- so
- ulje
Priprema:
Testeninu skuvajte u slanoj vodi s malo ulja, pa kad je gotova, procedite je. Pečurke izdinstajte sa belim lukom, kada omekšaju nalijte pavlaku, krčkajte još koji minut. Dodajte pastu, dobro promešajte, začinite po ukusu, pospite seckanim peršunom i po želji parmezanom.
Možda vas zanima:
FUNGI PASTA Kremasta i slasna, jedini recept koji će vam trebati za italijanski specijalitet
Polizaćete prste koliko je ukusno.
FUNGI PASTA UKUSNIJA OD KLASIČNE Jelo koje greje dušu i telo, po receptu bez mane
Ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još.
KREMASTA FUNGI PASTA Posno jelo iz italijanske kuhinje koje greje dušu i telo
Služite uz sos po želji.
PASTA SA PEČURKAMA Slasno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Držaće vas dugo sitim.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)