SELJAČKI BEĆARAC OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Savršen za ručak ili večeru, a gotov očas posla
Savršenog ukusa, za ručak koji se pamti.
Potrebno je:
- 2 crvene paprike
- 4 paradajza
- 1 glavica luka
- 3 jaja
- so
- biber
- 1 kašičica kima
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- 2 kašike ulja
Priprema:
Isecite luk i papriku, propržite na ulju dok ne omekšaju. Dodajte paradajze i začine, kuvajte dok sos ne postane gust. Napravite mala udubljenja i razbijte jaja u njih. Pokrijte i krčkajte dok jaja ne budu gotova. Poslužite toplo s hlebom.
Možda vas zanima:
LETNJI SATARAŠ SA TIKVICAMA I PATLIDŽANOM Ukućani će stajati u redu za još
Sočan i zasitan, pravićete stalno.
BAKIN SATARAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Lagan i zasitan, savršen za vrele dane
Samo dodajte prilog po želji.
BEĆARAC Starinsko jelo savršeno za letnje dane, lagano a zasitno
Ukusa koji govori više od 1000 jezika.
BEĆARAC Letnji specijalitet gotov začas, a nestaće sa stola odmah, prste da poližete
Sočno jelo sa paprikom i paradajzom držaće vas dugo sitim.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)