KAJGANA SA PAPRIKAMA DORUČAK ZA DAN PUN ENERGIJE Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Samo dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 3 jaja
- jedna i 1/2 paprika
- kašičica mleka ili jogurta
- so i biber
- ulje za pečenje
Priprema:
Papriku isecite pa je ispecite u tiganju na zagrejanom ulju, dok ne omekša. U jednoj posudi umutite jaja sa solju, pa dodajte biber i malo mleka. Zatim izlijte jaja preko paprike pa dobro promešajte. Pržite kajganu još minut do dva.
Možda vas zanima:
OMLET SA ŠAMPINJONIMA Proteinski doručak dostojan kraljeva, a jedan dodatak mu daje poseban šmek
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
OMLET SA PRAZILUKOM MIRIŠE NA BAKINU KUHINJU Kremast i jednostavan, za doručak koji se pamti
Služite toplo, uz paradajz i hleb.
TAJLANDSKI OMLET Ovi sastojci ga razlikuju od onog klasičnog, a potpuno utiče na ukus
Bićete oduševljeni ukusom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)