POSNE ČOKO KUGLICE SE RAZGRABE U TRENU Prave se maltene same, a razvaljuju ukusom
Priprema je jednostavna, a tope se u ustima.
Potrebno je:
- 200 g posnog keksa
- 200 ml kokosovog mleka
- 150 g posne čokolade
Priprema:
U jednoj velikoj posudi, pomešajte mleveni posni keks sa kokosovim mlekom. Rukom oblikujte kuglice pa ih poređajte na poslužavnik obložen pek papirom. Čokoladu otopite na pari, uz često mešanje. Onda umačite svaku kuglicu u otopljenu čokoladu. Ostavite kuglice pola sata do sat u frižideru, da se dobro stegnu.
Možda vas zanima:
KIKIRIKI ŠTANGLICE PRVE NESTAJU SA STOLA Posne, a nema ko ih ne voli
Savršene za dane posta, nema ko će im odoleti.
KUGLICE OD KIKIRIKI PUTERA ZA IZNENADNE GOSTE Prave se maltene same, a razvaljuju ukusom
Gotove za tren oka, a super idu uz čaj ili kafu.
POSNE TOBLERONE ZA ARANĐELOVDAN Još bolje od originala, a tope se u ustima
Ukusom nimalo ne zaostaju za originalom, a gotovi očas posla.
POSNE KOKOS KUGLICE ZA ARANĐELOVDAN Kažu da su bolje od originala
Mekane i slatke, tope se u ustima.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)