KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE ZA PRAVE LJUBITELJE MESA Saftaste i mekane kao puter

Ivana Pavlović

12:30

Sezonski recepti 0

Samo dodajte sos ili prilog po želji.

posne lovačke šnicle
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 kg svinjskih šnicli
  • 200 g brašna
  • 100 ml ulja
  • 1 crni luk
  • 3 čena belog luka
  • 1 kašika slatke mlevene paprike
  • 1 kocka za supu (goveđa)
  • 500 ml vode

Priprema:

Posolite šnicle po ukusu pa ih uvaljajte u brašno i pržite s obe strane da porumene. Izvadite na ubrus. U istoj šerpi propržite iseckan crni i beli luk. U vreloj vodi razmutite kocku za supu pa dodajte u šerpu. Dodajte mlevenu papriku i kašiku brašna pa promešajte da ne bude grudvica. Vratite šnicle u šerpu i ostavite da se dinstaju sat vremena.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading