NEMOJTE DA BACATE BAJATI HLEB Primenite ovaj trik i biće kao tek kupljen
Primenite ovaj jednostavan trik, hleb će biti mekan kao duša.
Ubrus, voda i mikrotalasna
Kuhinjski ubrus blago nakvasite vodom pa time obmotajte parče hleba, ali nemojte da bude previše natopljeno.Onda parčiće hleba stavite u mikrotalasnu i uključite na najjače. Pecite tako 15 sekundi.
Možda vas zanima:
PROTEINSKI HLEB ZA SAVRŠEN DORUČAK Sve se samo pomeša i peče, a biće svež danima
Samo dodajte prilog po želji.
MANASTIRSKI HLEB Ovako ga monasi prave vekovima, ispadne hrskav spolja i mekan iznutra
Bićete oduševljeni ukusom.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)