JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće sočne i mekane kao duša
Primenite ove trikove i uživajte u savršenim prženicama.
Koristite što stariji hleb
Najbolje je da koristite što stariji hleb, bar nekoliko dana star, prženice će biti mnogo ukusnije.
Secite deblje kriške hleba
Secite kriške na 1,5 cm debljine, jer ako budu previše tanke biće gnjecave.
Ne preterujte sa jajima
Dovoljno je jedno jaje za 2 kriške hleba.
Vruće ulje
U vrelo ulje ubacujte prženice inače će upiti previše masnoće.
Možda vas zanima:
MAKEDONSKE PRŽENICE NIKO NE ODBIJA Potapaju ih u ovo i zato su sočne i mekane
Samo dodajte prilog po želji.
POSNE PRŽENICE RAZVALJUJU UKUSOM 1 sastojak im totalno dodaje na šmeku
Savršene za doručak ili večeru.
SLATKE PRŽENICE SE TOPE U USTIMA Gotove za 15 minuta, a i dupla mera je malo
Savršene za doručak ili užinu.
ZLATNE PRŽENICE IZ RERNE Zapečene do savršenstava, za uživanje bez griže savesti
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)