BRZA PASTA SA AJVAROM I BELIM MESOM Ukućani će stajati u redu za još
Kremasta i zasitna, a bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 300 g testenine po izboru
- 2 pileća filea ili belo meso
- 3-4 kašike ajvara
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 kašike pavlake ili jogurta
- so, biber, suvi začin po ukusu
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Skuvajte testeninu po uputstvu s pakovanja. Na maslinovom ulju propržite sitno seckan crni i beli luk, dodajte iseckano belo meso i pržite dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte ajvar, pavlaku i začine, pa kratko promešajte da se sos sjedini. Sjedinite sos sa skuvanom testeninom i dobro promešajte. Poslužite toplo, uz narendani sir po želji.
Možda vas zanima:
ŠPAGETE NA KINESKI NAČIN GREJU DUŠU I TELO Zbog mirisa i komšije dolaze nepozvane
Služite toplo uz prilog po želji.
ZAPEČENI TORTELINI SA SIROM RAJ ZA NEPCA Zbog njih i sit postane gladan
Savršenog ukusa, a bićete siti satima.
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM NIKO NE ODBIJA Ješćete ih za doručak, ručak i večeru
Jelo koje nema konkurenciju.
MAKARONE SA SIROM NIKO NE ODBIJA Nastale još u 14 veku, a nema im ravnih
Makarone sa sirom se prvi put pominju u italijanskom kuvaru u 14.veku.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)