KAD DOĐU DECA U GOSTE ovim mini-korpicama s piletinom i pečurkama neće odoleti
Korpice pravljene od sipkavog, neutralnog testa, napunjene pečurkama i mesom,

Korpice punjene pečurkama i mesom
Sastojci:
200 g pilećeg mesa
200 g pečuraka
1 crni luk
jaje
100 ml pavlake
100 g kačkavalja
1 dl belog vina
gotove tartalete (korpice)
ulje
so, biber
50 g rendanog kačkavalja za posipanje
Priprema:
Crni luk oljuštite i isecite na rebarca. Pečurkama odvojte šeširiće od drškica i sve sitno iseckajte. Piletinu takođe. Na malo ulja dinstajte crni luk a kad zacakli, dodajte pečurke. Kad pečurke počnu da dobijaju boju, ulijte belo vino i pustite da ispari. Začinite solju i biberom. Umutite jaja, pa dodajte rendani sir i pavlaku. Ubacite u pečurke. Na pleh obložen pek-papirom ređajte korpice s filom i kačkavaljem. Pecite 30 minuta na 160 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)