PREDLOG ZA RUČAK Uštipci od tikvica i sira iz rerne, zdravo prolećno jelo
Ukusan ručak za koji je dovoljna još samo salata.
Sastojci:
1 velika tikvica
50 g prezli
50 g narendanog parmezana
50 g narendnaog kačkavalja
1 jaje
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Pleh obložite pek papirom. Tikvicu narendajte pa iscedite. Pomešajte je s umućenim jajetom, prezlama, kačkavaljem i začinite solju po ukusu. Kašikom stavljajte u pleh smesu i malo oblikujte u krug. Pecite 20 minuta, odnosno dok ne dobiju zlatnu boju i postanu hrskavi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
Komentari (0)