Aromatične pljeskavice od TIKVICA: Najpopularniji LETNJI ručak za samo 300 dinara
Najjednostavniji i najjeftiniji ručak koji će obožavati svi članovi porodice
Sastojci:
- Dve veće tikvice ili tri manje
- Dva jajeta
- so
- 4 kašike brašna
- prašak za pecivo
- biber
- suvi začin
- bosiljak
- crvena paprika veća
- kašika senfa
- tri čena belog luka
- začini po želji
- ulje
Priprema:
Tikvice izrendajte, dodajte so, biber i suvi ya;in pa sa;ekajte da puste vodu. Dobro ih iscedite posle deset minuta, pa dodajte sitno naseckanu papriku, jaja, beli luk, kašiku senfa, brašno, kašiku ulja i prašak za pecivo.
Dodajte po želji začine koje imate u kući ( bosiljak, peršun, kurkuma...)
Smesu zahvatajte kašikom pa pržite u vrelom ulju, otprilike minut do dva sa jedne i minut do dva sa druge strne.
PRIJATNO!
BONUS VIDEO
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)