RIBA SE OVAKO NEĆE ZALEPITI ZA ROŠTILJ Uz jedan sastojak biće savršeno hrskava i ukusna
Osim što se neće zalepiti, riba će poprimiti onu finu citrusnu aromu od koje će vam poći voda na usta
Ukoliko volite ribu, ovaj trik će vam dobro doći. Otkrivamo vam načine kako da se ne zalepe, a da ukus bude bolji nego kod klasične pripreme.
Verovali ili ne, tajna je u majonezu ili limunu. Ukoliko se odlučite za limun, jer ipak bolje paše uz ribu, tada ga narežite na kolutove pa ih poređajte na roštilj i preko njih stavite ribe, piše 24sata.
Osim što se neće zalepiti, riba će poprimiti onu finu citrusnu aromu od koje će vam poći voda na usta.
Ako želite da malo više eksperimentišete, tada možda posegnete za majonezom. U tom slučaju, sve što treba da uradite je da premažete ribu majonezom i tako stavljati na roštilj.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)