NAJPOPLARNIJE KUVANO JELO Paprikaš sa mesom i krompirom, bolji sigurno niste jeli!
Izdašno jelo, pa ćete imati ručak i za sutra.
Sastojci:
500 g svinjskog mesa
300 g krompira
50 ml soka od paradajza
2 glavice crnog luka
2 šargarepe
1 kašičica mlevene paprike
1 l vode
Priprema:
Luk očistiti, iseckati na kockice i dinstati na malo ulja oko 5 minuta. Zatim dodati šargarepu isečenu na kolutove i dinstati još 5 minuta. Dodati meso isečeno na kocke i pojačati malo temperaturu ringle. Kada meso potpuno pobeli, dodati mlevenu papriku i dinstati 5 minuta. Sipati vodu i sok od paradajza, posoliti i krčkati oko 30 minuta. Dodati krompir isečen na veće kocke i kuvajte dok ne omekša.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)