NAJPOPLARNIJE KUVANO JELO Paprikaš sa mesom i krompirom, bolji sigurno niste jeli!
Izdašno jelo, pa ćete imati ručak i za sutra.
Sastojci:
500 g svinjskog mesa
300 g krompira
50 ml soka od paradajza
2 glavice crnog luka
2 šargarepe
1 kašičica mlevene paprike
1 l vode
Priprema:
Luk očistiti, iseckati na kockice i dinstati na malo ulja oko 5 minuta. Zatim dodati šargarepu isečenu na kolutove i dinstati još 5 minuta. Dodati meso isečeno na kocke i pojačati malo temperaturu ringle. Kada meso potpuno pobeli, dodati mlevenu papriku i dinstati 5 minuta. Sipati vodu i sok od paradajza, posoliti i krčkati oko 30 minuta. Dodati krompir isečen na veće kocke i kuvajte dok ne omekša.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)