"MRŠAVA" MUSAKA BEZ MESA Recept star preko 50 godina ponovo je aktuelan
Ako nemate vremena za klasičnu musaku, probajte da napravite varijantu bez mesa koja će vas oduševiti

SASTOJCI :
500 gr krompira,
200 ml mleka,
3 jajeta
1 kašika brašna,
2~3 glavice crnog luka,
ulje za prženje,
so po ukusu,
biber, origano, aleva paprika po želji
Priprema:
Krompir skuvati u ljusci. Kada se ohladi oljuštiti ga i iseći na kriške. Luk sitno iseckati i propržiti dok ne omekša. Luk i ullje staviti na dno, pa staviti jedan red krompira. Ponovo staviti luk, pa krompir. Umutiti jaja i mleko i umešati kašiku brašna, posoliti po ukusu. Dodati začine po želji. Preliti preko krompira i zapeći ga na 200 stepeni oko pola sata.

HAMBURGER SUPA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Služite toplo.

DOMAĆE PIŠKOTE Prave se lako, a nimalo ne zaostaju za onim kupovnim
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

PILEĆA KARBONARA Italijanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Sočno jelo raspametiće i one izbirljive.

POTAŽ OD BUNDEVE Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu
Služite uz tost.

DOMAĆE POGAČICE SA ČVARCIMA Još ukusnije od onih kupovnih, samo dodajte šolju jogurta
Priprema nije kompikovana, a ukusne i slasne.
Komentari (0)