DUVAN ČVARCI Hrskavi i slasni po starom srpskom receptu
Spremaju se prilično lako a ukus im je neverovatan. Probajte ovaj naš recept za hrskave duvan čvarke.
Potrebno je:
2 kg svinjskog mesa sa krtinom, 2 kg mesnate slanina, so i voda.
Priprema:
Sve isecite na manje komade, stavite u veliku posudu i sipajte dva do tri litra vode.Potom kuvajte uz stalno mešanje drvenom varjačom. Kada komadići sala počnu da žute, treba procedite mast kroz čisto platno. Čvarke vratite nazad pa još malo propržite dok ne porumene. Ponovo ih procedite, dok ne istisnete poslednju kap masnoće. Vratite ih zatim u posudu pa posolite.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)