RIŽOTO PO RECEPTU GOCE TRŽAN Napravite ovaj gurmanski obrok, uživačete
Poznata pevačica Goca Tržan dala je recept za njen omiljeni rižoto. Uživajte u savršenom spoju pirinča, mesa i šampinjona.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ŠARENI RIŽOTO Specijalitet sa pečurkama koji greje dušu i telo
Sočan i ukusan, prste da poližete.

SAVRŠEN RIŽOTO Piletina mu daje poseban šmek, ukusa koji se pamti
Uživajte u pravoj eksploziji ukusa.

TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.

RIŽOTO SA BUNDEVOM Lagano, a zasitno jelo, u savršenom spoju sa omiljenom sezonskom namirnicom
Neodoljivi rižoto nestaće sa stola odmah, a greje dušu i telo.
- šolja pirinča za rižoto
- 250 g bifteka
- 150 g šampinjona
- 15 g sušenih vrganja
- kocka za goveđu supu
- so, biber, majoran
- 100 g parmezana
- nekoliko kriški pančete
- 1 ljubičasti luk
- 300 ml crnog vina
- seckani peršun
Priprema
Biftek isecite na tračice, a šampinjone na četvrtine. Vrganje potopite u vodu. Na ulju propržite sitno seckan crni luk, a zatim dodajte seckani biftek. Malo prodinstajte, a zatim dodajte i šampinjone, pa sve začinite. Promešajte, a onda sipajte pirinač, ostavite da se sve krtko propeče, pa dodajte vrganje i malo vode iz vrganja, pa vino. Ostavite da se sve lagano krčka uz dodavanje proključale vode. U međuvremenu propržite slaninicu. Pred kraj dodajte parmezan seckan na kockice i kockice putera i sve lepo promešajte. Rižoto servirajte na tanjir i dodajte slaninicu i listove peršuna.

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

Nije više Putin! NATO ima novog, mnogo moćnijeg neprijatelja: Zaista je zapanjujuće, ne smemo biti naivni...

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

DOMAĆI RAŽENI HLEB Sočan i ukusan, a biće mekan i sutradan
Biće još ukusniji nego onaj iz pekare.

POSNE LAZANJE SA LOSOSOM I POVRĆEM Sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Najbolje služite uz čašu belog vina.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

MIRISNI MAFINI SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi desert kada vam se jede slatko, a nemate vremena za pripremu
Mirisni i ukusni, za pravo uživanje.

Komentari (0)