DOMAĆI KREKERI Hrskavi i preukusni, spremni za samo 30 minuta
Napravite svoje krekere umesto da ih kupujete. Zdraviji su a podjednako ukusni. Nije vam potrebno puno vremena a ni veštine. Samo dobre volje.
Potrebno je
- 250g brašna
- brašno da se umesi testo
- 1 kašišica soli
- 1 kašičica praška za pecivo
- 100ml ulja
- 100ml vode
PRIPREMA
Prvo uključite renu na 180 stepeni. Brašno prosejte sa praškom za pecivo. Dodaje so, ulje i vodu, pa umesite glatko testo. Zatim testo prebacite na pobrašnjenu radnu površinu i još malo ga premesite. Okalgijom ga razvucite na debljinu od par mm. Po njemu pospite susam, pa pređite lagano oklagijom, kako bi se susam zalepio. Časom vadite krugove. U pleh podmazan uljem stavite testo pa ga premažite jajetom. Pecite 20 minuta na 180 stepeni. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)