POSNA SARMA SA TUNJEVINOM I PEČURKAMA Osvaja na prvi zalogaj
Napravite sarmu na drugačiji način. Umesto mlevenog mesa ubacite tunjevinu i pečurke. Biće fenomenalnog ukusa i posna.
![posna sarma](/data/images/2022-10-09/38288_shutterstock-1856731090_f.jpg?timestamp=1700694000)
Potrebno je
- 2 crna luka
- 1 praziluk
- 1 šargarepa
- 200 g pirinča
- 100 g pečuraka
- 400 g tunjevine
- kiseli kupus
Za preliv
- 1 kašičica slatke paprike
- 3 čena belog luka
- voda
Priprema
Sitno iseckajte praziluk i crni luk pa propržite na ulju. Prženom luku dodajte seckanu šargarepu i pečurke. Posolite. Onda dodajte i opran pirinač i dobro promešajte. Zatim začinite, a onda dodajte proceđenu tunjevinu. Promešajte dobro. Uzmite listove kiselog kupusa koji ste oprali, sipajte nadev, a onda urolajte. Zatim ređajte u nauljenu tepsiju i sipajte preliv od pomešanog mlevenog belog luka, vode i slatke paprike. Pecite oko 30 minuta na 200 stepeni.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)