OBLANDA SA TUNJEVINOM Posni čarobni zalogajčići, savršeni za slavu
Napravite oblande na drugačiji način. Oblande sa tunjevinom odličan su izbor za svečanu i slavku trpezu. Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka, i ovi ukusni zalogajčići su spremni.
Potrebno je:
- 100 g margarina
- 1 pašteta od tunjevine
- 2-3 kašike ajvara
- 1 list oblande
Priprema
Penasto umutite margarin, pa mu dodajte paštetu od tune i ajvar. Onda sve zajedno mutite, dok masa ne postane kompaktna. Ostavite oblandu da omekša. Zatim je premažite pripremljenim filom pa je pažljivo uviijte u rolat. Stavite oblandu u frižider preko noći. Secite je na parčiće i služite. Prijatno !
MANASTIRSKI PASULJ GREJE DUŠU I TELO Baš ovako ga prave monasi na Hilandaru
Služite toplo, uz prilog po želji.
SRPSKA KUHINJA MEĐU 15 NAJBOLJIH NA SVETU Svaki region ima svoj pečat kojime se ponosi
Među 100 ukupno rangiranih kuhinja srpska kuhinja se našla na 12 mestu.
BRZE PIROŠKE NIKO NE ODBIJA Biće sveže i prekosutra, a mekane kao duša
Zamiriše cela kuća dok se prže.
ŠPANSKI VETAR ZA LJUBITELJE KREMASTIH POSLASTICA Lagana, vazdušasta i izdašna
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
PRASE PIHTIJA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Nije masna, a zbog izgleda će je deca obožavati
Polizaćete i tanjir koliko su ukusne.
Komentari (0)