DOMAĆI MESNI NAREZAK Zdrav i ukusan, bolji od onog kupovnog
Ako volite mesni narezak, zašto ne biste napravili sami, kod svoje kuće? Priprema nije teška i neće vam oduzeti puno vremena.
Potrebno je
- 2 kolenice
- 2 l soka od pomorandže
- 1 l vode
- 2 šargarepe
- 1 crni luk
- 3 lovorova lista
- 10 zrna bibera
- 1 kašika soli
- 4 čena belog luka
- 1 veza peršuna
Priprema
U šerpu stavite kolenice pa nalijte sok od pomorandže i vodu. Onda tome dodajte cele šargarepe, luk, lovorov list, zrna bibera, pa posolite. Stavite poklopac pa kuvajte, izvadite omekšalu šargarepu pa nastavite sda kuvate meso. Izvadite meso iz šerpe pa ga iseckajte i dodajte mu seckani peršun, šargarepu i mleveni beli luk. Promešajte sve dobro. Stavite narezak u plastičnu flašu sa odsečenim vrhom. Pokrijte providnom folijom i ostavite u frižideru da se dobro stegne.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)