DOMAĆI MESNI NAREZAK Zdrav i ukusan, bolji od onog kupovnog
Ako volite mesni narezak, zašto ne biste napravili sami, kod svoje kuće? Priprema nije teška i neće vam oduzeti puno vremena.
Potrebno je
- 2 kolenice
- 2 l soka od pomorandže
- 1 l vode
- 2 šargarepe
- 1 crni luk
- 3 lovorova lista
- 10 zrna bibera
- 1 kašika soli
- 4 čena belog luka
- 1 veza peršuna
Priprema
U šerpu stavite kolenice pa nalijte sok od pomorandže i vodu. Onda tome dodajte cele šargarepe, luk, lovorov list, zrna bibera, pa posolite. Stavite poklopac pa kuvajte, izvadite omekšalu šargarepu pa nastavite sda kuvate meso. Izvadite meso iz šerpe pa ga iseckajte i dodajte mu seckani peršun, šargarepu i mleveni beli luk. Promešajte sve dobro. Stavite narezak u plastičnu flašu sa odsečenim vrhom. Pokrijte providnom folijom i ostavite u frižideru da se dobro stegne.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)