DOMAĆI MESNI NAREZAK Zdrav i ukusan, bolji od onog kupovnog
Ako volite mesni narezak, zašto ne biste napravili sami, kod svoje kuće? Priprema nije teška i neće vam oduzeti puno vremena.
![mesni narezak](/data/images/2024-01-04/72915_shutterstock-1794486052_f.jpg?timestamp=1704322800)
Potrebno je
- 2 kolenice
- 2 l soka od pomorandže
- 1 l vode
- 2 šargarepe
- 1 crni luk
- 3 lovorova lista
- 10 zrna bibera
- 1 kašika soli
- 4 čena belog luka
- 1 veza peršuna
Priprema
U šerpu stavite kolenice pa nalijte sok od pomorandže i vodu. Onda tome dodajte cele šargarepe, luk, lovorov list, zrna bibera, pa posolite. Stavite poklopac pa kuvajte, izvadite omekšalu šargarepu pa nastavite sda kuvate meso. Izvadite meso iz šerpe pa ga iseckajte i dodajte mu seckani peršun, šargarepu i mleveni beli luk. Promešajte sve dobro. Stavite narezak u plastičnu flašu sa odsečenim vrhom. Pokrijte providnom folijom i ostavite u frižideru da se dobro stegne.
![krem od pistaća](/data/images/2025-02-17/114257_shutterstock-382706659_f.jpg)
ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.
![proja sa sirom](/data/images/2025-02-17/114271_shutterstock-1085557535_f.jpg)
MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
![oblanda](/data/images/2025-02-17/114250_screenshot-400_f.png)
FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.
![proja sa čvarcima](/data/images/2025-02-17/114270_screenshot-403_f.png)
GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.
![čizkejk sa belom čokoladom](/data/images/2025-02-17/114248_shutterstock-1927075733_f.jpg)
ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)