NEODOLJIVA PASTA SA SPANAĆEM Ovakvu do sada niste jeli, svi će vam tražiti recept
Osvaja od prvog zalogaja, a priprema nije komplikovana, uspeće i potpunim početnicima.
Potrebno je
- 350 - 400 g testenine
Za sos
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 kašike brašna
- 1 kašičica suvog bosiljka
- ljuta tucana paprika
- 1 šolja pavlake za kuvanje
- 1 šolja mleka
- 1/4 šolje rendanog kačkavalja
- 2 šolje spanaća
- so
- biber
Priprema
Prema uputstvu sa kese, skuvajte pastu. Propržite u zasebnom tignju brašno pa dodajte začine, mleko, pavlaku za kuvanje i neprestano mešajte. Provreloj smesi dodajte seckani spanać pa kuvajte nekoliko minuta i skinite sa vatre. Zatim procedite pastu pa je dodajte u šerpu sa sosom. Dodajte rendani kačkavalj. Sve zajedno promešajte. Bon appetit!
Možda vas zanima:
AMATRIČANA PASTA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Kremasta i slasna, svaki zalogaj je raj za nepca.
SOČNA FUNGI PASTA MILUJE NEPCA Ukućani će stajati u redu za još
Slasna i zasitna.
POSNA PASTA SA TUNJEVINOM Zasitna i sočna, poćiće vam voda na usta
Ukućani će biti oduševljeni koliko je ukusno.
AMATRIČANA PASTA ČUVA USPOMENU NA IZGUBLJENI GRAD Savršena za romantičnu večeru u dvoje
Ova pasta potiče iz italijanskog grada Amatriče koji ne postoji više usled zemljotresa, ali stnovnici Italije njenom pripremom čuvaju uspomenu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)