NEODOLJIVA PASTA SA SPANAĆEM Ovakvu do sada niste jeli, svi će vam tražiti recept
Osvaja od prvog zalogaja, a priprema nije komplikovana, uspeće i potpunim početnicima.
Potrebno je
- 350 - 400 g testenine
Za sos
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 kašike brašna
- 1 kašičica suvog bosiljka
- ljuta tucana paprika
- 1 šolja pavlake za kuvanje
- 1 šolja mleka
- 1/4 šolje rendanog kačkavalja
- 2 šolje spanaća
- so
- biber
Priprema
Prema uputstvu sa kese, skuvajte pastu. Propržite u zasebnom tignju brašno pa dodajte začine, mleko, pavlaku za kuvanje i neprestano mešajte. Provreloj smesi dodajte seckani spanać pa kuvajte nekoliko minuta i skinite sa vatre. Zatim procedite pastu pa je dodajte u šerpu sa sosom. Dodajte rendani kačkavalj. Sve zajedno promešajte. Bon appetit!
Možda vas zanima:
SLASNA PASTA ZA PRAVE GURMANE Sa slaninom, jedna porcija neće biti dovoljna
Fenomenalna i aromatična, pravićete je stalno.
PASTA Sa piletinom i pečurkama, dijetalna i aromatična, raj za nepca
Savršenog ukusa, a ne morate da brojite kalorije.
PASTA BOLONJEZE Čuveno italijansko jelo koje je dobilo ime po njihovom gradu
Nazvano po gradu Bolonji, najpoznatije jelo italijanske kuhinje osvaja na prvi zalogaj.
RECEPT ZA SVE UPOSLENE DAME Legendarno italijansko jelo koje se brzo i lako priprema
Dok trepneš biće gotovo.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
Komentari (0)