PAŠTETA OD MASLINA Drugačija i ukusna, idealna kao doručak ili predjelo
Brzo i lako se pravi, a odlično se slaže sa brojnim namirnicama. Namažite je na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.
Potrebno je
- 150 g crnih maslina
- 1 kašika limunovog soka
- 3 čena belog luka
- 60 ml maslinovog ulja
Priprema
Pod mlazom tople vode isperite masline pa ih ocedite. Ostavite ih kratko na ubrusu da se osuše pa izvadite koštice i iseckajte ih na sitnije komade. Stavite u blender, dodajte sok od limuna, sitno seckan beli luk i blendajte, sve dok smesa ne postane kašasta. Smesu prebacite u staklenu teglicu pa polako sipajte maslinovo ulje, i mešajte, dok smesa ne postane kompaktna. Poklopite teglicu i čuvajte u frižideru. Pre svake upotrebe promešajte.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)