ČIPS OD BELOG LUKA Gotov začas a nestaće sa stola odmah, slasan i neodoljiv
Pravi se brzo i lako, a dobićete idealnu grickalicu za lepo veče sa prijateljima.

Potrebno je
- 3 glavice belog luka
- suncokretovo ulje
Priprema:
Ljuštilicom za krompir iseckajte beli luk na tanke listiće. Onda ga ubacite u mlako ulje. Pržite listiće dok ne počnu, na ivicama tiganja, da se stvaraju mehurići a beli luk ne dobije zlatnu boju. Na kraju, izvadite beli luk i naređajte na ubruse da se upije višak masnoće. Dodajte prilog po želji. Prijatno!

LOVAČKI GULAŠ Aromatični specijalitet od mesa u pravoj eksploziji ukusa
Najbolje služite uz domaće njoke ili pire krompir.

DOMAĆI SELJAČKI HLEB Po starom, proverenom receptu, biće mekan kao duša
Dodajte prilog po želji i uživajte.

ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Slasno jelo koje se pravi brzo i lako, od jeftinih sastojaka
Ukućani će stajati u redu za još.

POSNA MUSAKA SA SREMUŠEM Zasitno jelo koje budi sva čula, zaboravićete da nedostaje meso
Sočna i ukusna, ovakvu do sada niste jeli.

DOMAĆA ŠAMPITA Kolač koji budi nostalgiju, po receptu baka Mileve
Starinski slatkiš savršen za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede slatko.
Komentari (0)