ČIPS OD BELOG LUKA Gotov začas a nestaće sa stola odmah, slasan i neodoljiv
Pravi se brzo i lako, a dobićete idealnu grickalicu za lepo veče sa prijateljima.
Potrebno je
- 3 glavice belog luka
- suncokretovo ulje
Priprema:
Ljuštilicom za krompir iseckajte beli luk na tanke listiće. Onda ga ubacite u mlako ulje. Pržite listiće dok ne počnu, na ivicama tiganja, da se stvaraju mehurići a beli luk ne dobije zlatnu boju. Na kraju, izvadite beli luk i naređajte na ubruse da se upije višak masnoće. Dodajte prilog po želji. Prijatno!
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)