ČIPS OD BELOG LUKA Gotov začas a nestaće sa stola odmah, slasan i neodoljiv
Pravi se brzo i lako, a dobićete idealnu grickalicu za lepo veče sa prijateljima.
Potrebno je
- 3 glavice belog luka
- suncokretovo ulje
Priprema:
Ljuštilicom za krompir iseckajte beli luk na tanke listiće. Onda ga ubacite u mlako ulje. Pržite listiće dok ne počnu, na ivicama tiganja, da se stvaraju mehurići a beli luk ne dobije zlatnu boju. Na kraju, izvadite beli luk i naređajte na ubruse da se upije višak masnoće. Dodajte prilog po želji. Prijatno!
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)