PUNJENA BUNDEVA Sa mesom i pirinčem, rapsodija ukusa kojoj nećete moći da odolite
Drugačiji ručak, u savršenom spoju mesa i povrća, prste da poližete.

Potrebno je
- 1 srednja bundeva
- 300 g mlevenog mesa
- 50 g obarenog pirinča
- 1 crni luk
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- 1 kašika suvog biljnog začina
- so
- biber
Priprema
Izdbite bundevu, unutrašnjost premažite puterom i posolite. U obaren pirinač dodajte iseckani crni luk, mleveno meso, začinsku papriku, suvi biljni začin, so i biber po ukusu. Sjedinite smesu dobro. Napunite bundevu pripremljenom smesom pa je zatvorite poklopcem od bundeve. Pokrijte bundevu aluminijumskom folijom pa prebacite u pleh obložen pek papirom i 100 ml vode. Pecite je 70 minuta na 200 stepeni.

PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.

DOMAĆI HLEB OD BATATA Mekan kao duša i sočan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.

ŠTRUDLA SA BUNDEVOM Mirisna poslastica u neodoljivom spoju ukusa
Sočna i drugačija, uzećete parče više.

POSNI ČOKOLADNI TARTUFI Raskošni kolači ukusa koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus neponovljiv.

NJOKE U PARADAJZ SOSU Sočno jelo koje budi sva čula, po originalnom italijanskom receptu
U savršenom spoju sa prarmezanom, postaće vaše novo omiljeno jelo.
Komentari (0)