PUNJENO PILE Slasan ručak za celu porodicu, pravi raj za nepca
Piletina u spoju sa povrćem i kačkavaljem, prste da poližete.
Potrebno je
- 1 pile
- 1 kašičica suvog biljnog začina
- 1 kašičica mlevene crvene paprike
- 30 g maslaca
- 200 g kačkavalja
- 1 kg krompira
- 100 ml piva
- so
Priprema
Maslac pomešajte sa začinom i paprikom. Otkostite pile pa ga iznutra premažite maslacem pomešanim sa začinima. Kačkavalj iseckajte na kockice i njime napunite pile. Urolajte pa ga tako stavite u mrežicu. Oljuštite krompir pa ga isecite i posolite. Krompir naređajte u pleh, polijte pivom pa preko njega stavite pile. Prekrijte folijom i pecite oko sat i po na 220 stepeni. Skinite foliju i pecite još 15 minuta dok ne dobije zlatnu koricu.
Možda vas zanima:
PUNJENO PEČENO PILE Gurmanski ručak koji pomera granice dobrog ukusa, ukućani će stajati u redu za još
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
PUNJENO PILE Sočno i slasno, ovaj sastojak mu daje šmek, meso se lepi za prste
Napravite punjeno pile. Dodajte mu začine, kačkavalj i pivo. Dobićete neverovatan spoj različitih ukusa.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)