PICA TROUGLIĆI IDEALNI ZA BRZI DORUČAK ILI VEČERU Sa hrskavom testom i sočnim nadevom, nestaće sa stola odmah

Ivana Pavlović

10:00

Sezonski recepti 0

Još su bolji od onih kupovnih, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

pica trouglići
Shutterstock

Potrebno je

  • 500 g lisnatog testa
  • 200 g kačkavalja
  • 150 g šunke
  • kečap
  • 1 jaje
  • Origano

Priprema
Razvučeno lisnato testo premažite tanko kečapom, poređajte listove pečenice ili suvog mesa, a preko toga listove kačkavalja. Sve pospite origanom. Savijte lisnato testo u rolnu, pa ga isecite na troguliće jednake veličine. Poređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje. Jaje razmutite i premažite trougliće, pa ih pospite susamom. Rernu zagrejte na 220 stepeni i pecite trougliće oko 20 minuta ili dok ne porumene.

Komentari (0)

Loading