PICA TROUGLIĆI IDEALNI ZA BRZI DORUČAK ILI VEČERU Sa hrskavom testom i sočnim nadevom, nestaće sa stola odmah
Još su bolji od onih kupovnih, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je
- 500 g lisnatog testa
- 200 g kačkavalja
- 150 g šunke
- kečap
- 1 jaje
- Origano
Priprema
Razvučeno lisnato testo premažite tanko kečapom, poređajte listove pečenice ili suvog mesa, a preko toga listove kačkavalja. Sve pospite origanom. Savijte lisnato testo u rolnu, pa ga isecite na troguliće jednake veličine. Poređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje. Jaje razmutite i premažite trougliće, pa ih pospite susamom. Rernu zagrejte na 220 stepeni i pecite trougliće oko 20 minuta ili dok ne porumene.

NEŽNA LAVANDA TORTA Kremasta i sočna poslastica nezaboravnog ukusa
Lagana i neodoljiva, nestaće sa stola čim se postavi.

SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.

GURMANSKA PITA SA JAGNJETINOM PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Savršenog ukusa, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Jednostavne pripreme i nikad slasnija, prste da poližete.

MESNI ROLAT SA JAJIMA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve ostale
Slasan i ukusan, savršen za Uskrs.
Komentari (0)