NAPRAVITE NAJBOLJE KNEDLE ZA SUPU Poslušajte ove savete i biće bolje od onih kupovnih
Supa sa domaćim knedlama ume da bude izazov jer one ne ispadnu uvek baš najbolje. Dodajte ulje, umutite belanca i još nekoliko trikova i biće fenomenalne.
Ulje dodajte u smesu da se knedle ne bi lepile. Važno je i da prvo belanca umutite, penasto, pa tek onda dodajete žumanca.
Potrebno je za knedle
- 1 jaje
- 1 kašičica ulja
- prstohvat soli
- 4 ravne supene kašike griza
Priprema
Odvojite žumanca od belanca, pa belance penasto umutite. Dodajte žumance i promešajte da se sastojci sjedine. Sipajte ulje i griz pa lagano promešajte i po potrebi, dodajte još jednu kašiku griza. Treba da dobijete gušću ali ne previše gustu smesu. Pustite 10 minuta da nabubri. Prvo kašiku umočite u supu pa uzimajte od smese, ali nemojte skroz da punite kašiku, i lagano spuštajte u šerpu. Stavite poklopac i ostavite da se kuvaju nekih 5 minuta.
AKO STE ANEMIČNI JEDITE OVO Potpuno prirodni načini da povećate gvožđe i izbegnete simptome
Konzumiranjem određenih namirnica možete da pojačate krvnu sliku i smanjite malokrvnost.
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
Komentari (0)