TARANA ČORBA Zavolećete na prvi zalogaj, recept je proveren a ukus neponovljiv
Osvežavajuća čorba, kao izmišljena za uživanje.

Potrebno je
Možda vas zanima:

JEFTINA KROMPIR ČORBA Mirisna i ukusna, a gotova za 20 minuta
Pravi se lako, posna, a osvaja na prvi zalogaj.

ČORBA OD SPANAĆA SA ORASIMA Krepi organizam u trenu
Sočna i zdrava, pravićete stalno.

ČORBA OD KARFIOLA Pravi se lako, a krepi organizam u trenu
Sočna i ukusna, zagrejaće vas u momentu.

BEGOVA ČORBA Kraljica među čorbama koja krepi organizam u trenu, za svaku svečanu trpezu
Zagrejaće vam dušu i telo, a nema ko je ne voli.
- 1 kašika putera
- 1 kašika brašna
- 1 šolja paradajz pirea
- 100 g tarane
- 1,5 l goveđe supe (kocke)
Priprema:
Brašno propržite na otopljenom puteru. Dodajte paradajz pire, pa dodajte supu. Prokuvajte pa dodajte taranu i kuvajte još 20 minuta do pola sata na tihoj vatri. Pospite biberom i mlevenom začinskom paprikom i služite.

DOMAĆI RAŽENI HLEB Sočan i ukusan, a biće mekan i sutradan
Biće još ukusniji nego onaj iz pekare.

POSNE LAZANJE SA LOSOSOM I POVRĆEM Sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Najbolje služite uz čašu belog vina.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

MIRISNI MAFINI SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi desert kada vam se jede slatko, a nemate vremena za pripremu
Mirisni i ukusni, za pravo uživanje.

Komentari (0)